www.mediator-bucuresti-mediere.ro este o platforma ce isi propune sa sustina activ procesul de mediere din Romania, printr-o informare corecta si completa a persoanelor aflate in conflict, cat si a celorlalte persoane interesate de acest domeniu.

Platforma este un instrument ce reuneste profesioniti din domeniul medierii, din Bucuresti.

Etapele necesare medierii

Alegerea mediatorilor se poate realiza prin alegerea dintre mediatorii inscrisi in Tabloul mediatorilor, ce este publicat in Monitorul Oficial. Acelasi Tablou al mediatorilor poate fi accesat si de pe internet.

Mediatorul are obligatia sa instiinteze partile in mod gratuit de avantajele de care dispun in urma medierii, iar daca partile sunt de acord cu inceperea procesului de mediere, este necesar a fi semnat un contract de mediere, urmand ca mai apoi sa se stabileasca detaliile desfasurarii acesteia, timpul alocat medierilor, locul, suma de bani alocata.

Desi, la medierea au dreptul sa participe doar persoanele implicate in mode direct in conflict, se poate realiza o solicitare prin care la mediere sa dispuna de posibilitatea de a fi insotite de avocati sau de alte persoane cum ar fi persoane apropiate de familie.

Art.6 din Legea 192/2006 prevede ca ” Organele judiciare si arbitrale, precum si alte autoritati cu atributii jurisdictionale informeaza partile asupra posbilitatii si a avantajelor folosirii procedurii medierii si le indruma sa recurga la aceasta cale pentru solutionarea conflictelor dintre ele. ”

Exista posibilitatea chiar si dupa procese de mediere, partile sa nu ajunga la un consens, sa nu fie de acord in totalitate una cu cealalta sau doar in anumite aspecte, moment in care judecata este continuata pana in momentul in care se ia o hotarare judecatoreasca irevocabila.

Mediatori recomandați

în funcție de domeniul de expertiză

mediator
Mediator recomandat
mediator
Mediator recomandat
mediator  Bara Elena
Mediator recomandat
FORMULAR DE CONTACT
*
*
*
*
*

Penru o solutionare cat mai rapida a problemei dumneavoastra, va rugam sa alegeti cu atentie subiectul mesajului

Daca sunteti in cautarea unui mediator alageti Caut un mediator. Spuneti-ne problema cu care va confruntati, iar noi va vom recomanda unul dintre specialistii nostri parteneri.

Alegeti Reclama un mediator atunci cand ati avut o experienta neplacuta cu un mediator pe care l-ati contactat prin platforma noastra. Solutionarea reclamatiei poate duce la stergerea acestuia de pe aceasta platforma.

Daca doriti sa actualizati datele de contact sau profilul de mediator, alegeti Actualizeaza date mediator

Daca ati depistat o problema pe site sau aveti o recomandare pentru noi, o puteti face folosind optiunea Recomandare cu privire la site


Ne straduim sa solutionam in cel mai scurt timp posibil, problema semnalata.