www.mediator-bucuresti-mediere.ro este o platforma ce isi propune sa sustina activ procesul de mediere din Romania, printr-o informare corecta si completa a persoanelor aflate in conflict, cat si a celorlalte persoane interesate de acest domeniu.

Platforma este un instrument ce reuneste profesioniti din domeniul medierii, din Bucuresti.

Mediere bancară

Intalnirea in vederea medierii bancare are loc timp de 20 de minute, moment in care sunt prezentate avantajele medierii, iar odata luata hotararea de catre client ca medierea este o solutie, este necesara achitarea onorariului si completarea unei cereri de instiintare a Bancii despre mediere.

O cerere de chemare in judecata a Bancii poate fi eliberata daca aceasta nu se prezinta in urma invitatiei de mediere trimise de catre mediator si semnata de client.

Numarul sedintelor de mediere este stabilit in functie de cat de rapid sunt solutionate problemele privind medierea. In cadrul acestor sedinte, ambele parti pot fi insotite de catre un avocat sau o persoana desemnata la a lua parte la aceste medieri.

Instanta poate aplica bancilor si amanda contraventionala.

Pot fi mediate probleme ce contin contracte de leasing, credite bancare, asigurari, contracte de depozit bancar. Cadrul de discutie creat in urma acestor medieri este unul placut, nefiind nevoie de disputarea problemelor in instanta si de fata cu un public.

Mediatori recomandați

în funcție de domeniul de expertiză

mediator
Mediator recomandat
mediator
Mediator recomandat
mediator  Bara Elena
Mediator recomandat
FORMULAR DE CONTACT
*
*
*
*
*

Penru o solutionare cat mai rapida a problemei dumneavoastra, va rugam sa alegeti cu atentie subiectul mesajului

Daca sunteti in cautarea unui mediator alageti Caut un mediator. Spuneti-ne problema cu care va confruntati, iar noi va vom recomanda unul dintre specialistii nostri parteneri.

Alegeti Reclama un mediator atunci cand ati avut o experienta neplacuta cu un mediator pe care l-ati contactat prin platforma noastra. Solutionarea reclamatiei poate duce la stergerea acestuia de pe aceasta platforma.

Daca doriti sa actualizati datele de contact sau profilul de mediator, alegeti Actualizeaza date mediator

Daca ati depistat o problema pe site sau aveti o recomandare pentru noi, o puteti face folosind optiunea Recomandare cu privire la site


Ne straduim sa solutionam in cel mai scurt timp posibil, problema semnalata.