www.mediator-bucuresti-mediere.ro este o platforma ce isi propune sa sustina activ procesul de mediere din Romania, printr-o informare corecta si completa a persoanelor aflate in conflict, cat si a celorlalte persoane interesate de acest domeniu.

Platforma este un instrument ce reuneste profesioniti din domeniul medierii, din Bucuresti.

Medierea muncii

Medierea muncii presupune stabilirea unei legaturi intre persoanele care isi cauta un loc de munca si angajatori. Medierea muncii presupune faptul ca mediatorii trebuie sa fie la curent cu locurile de munca vacante pentru a face cunoscute oportunitatile de care dispun cei care doresc sa se angajeze.

Somerii care beneficiaza de indemnizatie de somaj sunt obligati sa participe la medierea muncii. Medierea electronica reprezinta o alta alternativa prin care informatiile despre posturi vacante, reusint sa faca corespondenta intre cerere si oferta, intr-un timp foarte scurt, locurile de munca oferite fiind actualizate periodic. Serviciul de mediere presupune si o corelare a aptitudinilor, calitatilor, cunostintelor celor care doresc sa se angajeze cu postul pe care acestia isi doresc sa se angajeze, sarcina care ii revine mediatorului.

Serviciile de mediere sunt gratuite pentru cei care ocupa deja un loc de munca si doresc, din anumite motive sa isi gaseasca un altul, au statut de refugiat, catateni straini care au castigat venituri in Romania, nu au reusit sa isu gaseasca loc de munca dupa eliberarea din detentie.

Planul individual de mediere este alcatuit pentru fiecare persoana in parte, tinandu-se cont de ceea ce il recomanda pentru un post sau altul, aceasta solutie venind in urma dorintei stimularii ocuparii fortei de munca.

Participarea la aceasta sedinta de mediere este obligatorie in cazul in care somerii beneficiaza de indemnizatii de somaj, iar in cazul in care somerii nu beneficiaza de acest lucru, ei sunt nevoiti sa depuna o cerer la agentiile pentru ocuparea fortei de munca, iar daca nu au fost acceptate aceste cereri, au obligatia de a le reinnoi peste 6 luni.

Mediatori recomandați

în funcție de domeniul de expertiză

mediator
Mediator recomandat
mediator
Mediator recomandat
mediator  Bara Elena
Mediator recomandat
FORMULAR DE CONTACT
*
*
*
*
*

Penru o solutionare cat mai rapida a problemei dumneavoastra, va rugam sa alegeti cu atentie subiectul mesajului

Daca sunteti in cautarea unui mediator alageti Caut un mediator. Spuneti-ne problema cu care va confruntati, iar noi va vom recomanda unul dintre specialistii nostri parteneri.

Alegeti Reclama un mediator atunci cand ati avut o experienta neplacuta cu un mediator pe care l-ati contactat prin platforma noastra. Solutionarea reclamatiei poate duce la stergerea acestuia de pe aceasta platforma.

Daca doriti sa actualizati datele de contact sau profilul de mediator, alegeti Actualizeaza date mediator

Daca ati depistat o problema pe site sau aveti o recomandare pentru noi, o puteti face folosind optiunea Recomandare cu privire la site


Ne straduim sa solutionam in cel mai scurt timp posibil, problema semnalata.