www.mediator-bucuresti-mediere.ro este o platforma ce isi propune sa sustina activ procesul de mediere din Romania, printr-o informare corecta si completa a persoanelor aflate in conflict, cat si a celorlalte persoane interesate de acest domeniu.

Platforma este un instrument ce reuneste profesioniti din domeniul medierii, din Bucuresti.

Medierea unui divorț

Medierea reprezinta o procedura ce ofera o alternativa spre a nu fi expus in fata instantei de judecata si a publicului prezent in sala. Medierea este singura care garanteaza confidentialitatea informatiilor, fiind o solutie optima in cazul un divort, caz in care sotii nu doresc sa se afle amanunte din viata privata. Orice problema in cazul unui divort care necesita a fi discutata, partaj, pensie intretinere, incredintare minor poate fi discuta in cadrul procesului de mediere, acest lucru oferind posibilitatea desfasurarii procedurii de divort intr-un timp mult mai scurt, fiind o metoda mai eficienta mai ales pentru cei care nu vor sa piarda timp si bani in sala de judecata.

Astfel, daca partile se inteleg, pot sa ajunga la o solutie mult mai convenabila pentru a incheia un divort. In cazul in care exista un copil minor, la mediator se pot discuta si aspecte legate de locul unde va locui copilul, programul de vizite, banii destinati intretinerii lui. Participarea partilor este obligatorie la mediator, singurul caz in care nu este necesara participarea este acela cand unul dintre soti desemneaza o alta persoana prin mandat special autentificat la notar.

Mediatori recomandați

în funcție de domeniul de expertiză

mediator
Mediator recomandat
mediator
Mediator recomandat
mediator  Bara Elena
Mediator recomandat
FORMULAR DE CONTACT
*
*
*
*
*

Penru o solutionare cat mai rapida a problemei dumneavoastra, va rugam sa alegeti cu atentie subiectul mesajului

Daca sunteti in cautarea unui mediator alageti Caut un mediator. Spuneti-ne problema cu care va confruntati, iar noi va vom recomanda unul dintre specialistii nostri parteneri.

Alegeti Reclama un mediator atunci cand ati avut o experienta neplacuta cu un mediator pe care l-ati contactat prin platforma noastra. Solutionarea reclamatiei poate duce la stergerea acestuia de pe aceasta platforma.

Daca doriti sa actualizati datele de contact sau profilul de mediator, alegeti Actualizeaza date mediator

Daca ati depistat o problema pe site sau aveti o recomandare pentru noi, o puteti face folosind optiunea Recomandare cu privire la site


Ne straduim sa solutionam in cel mai scurt timp posibil, problema semnalata.