www.mediator-bucuresti-mediere.ro este o platforma ce isi propune sa sustina activ procesul de mediere din Romania, printr-o informare corecta si completa a persoanelor aflate in conflict, cat si a celorlalte persoane interesate de acest domeniu.

Platforma este un instrument ce reuneste profesioniti din domeniul medierii, din Bucuresti.

O mediere ce a oferit unui tânăr de 29 de ani o nouă șansă la viață

Faptuitorul doreste demararea procedurilor de mediere, transmite persoanei vatamata, o batrana in varsta de 72 de ani scuzele, afirmand decizia de reparare a prejudiciului pe care i l-a adus acesteia prin insalaciune.

Persoana vatamata in dosar a fost de acord cu medierea, discutandu-se in procesul de mediere repararea prejudiciului de catre faptuitor, in cazul de fata prejudiciul a fost impartit la doua persoane, existand astfel doi suspecti, desi doar unul dintre acestia a solicitat medierea.

In acordul de mediere, batrana a solicitat sa fie trecute in mod expres motivele pentru care iarta faptasul, acelea ca fapta a fost comisa in Postul Craciunului, iar unul dintre faptuitori are un copil mic. Plata prejudiciului, suma impartindu-sa intre doua persoane si acordul scris dat de faptuitori ca nu cor mai deranja batrana au fost trecute in actul depus catre instanta de judecata.

S-a incheiat un acord de mediere in conditiile legii.

Unui tanar de 29 de ani i s-a oferit sansa in urma acestei medieri de un inceput nou in viata, iar batranei i s-au platit prejudiciile produse, fiind dornica sa semneze un acord de mediere.

Mediatori recomandați

în funcție de domeniul de expertiză

mediator
Mediator recomandat
mediator
Mediator recomandat
mediator  Bara Elena
Mediator recomandat
FORMULAR DE CONTACT
*
*
*
*
*

Penru o solutionare cat mai rapida a problemei dumneavoastra, va rugam sa alegeti cu atentie subiectul mesajului

Daca sunteti in cautarea unui mediator alageti Caut un mediator. Spuneti-ne problema cu care va confruntati, iar noi va vom recomanda unul dintre specialistii nostri parteneri.

Alegeti Reclama un mediator atunci cand ati avut o experienta neplacuta cu un mediator pe care l-ati contactat prin platforma noastra. Solutionarea reclamatiei poate duce la stergerea acestuia de pe aceasta platforma.

Daca doriti sa actualizati datele de contact sau profilul de mediator, alegeti Actualizeaza date mediator

Daca ati depistat o problema pe site sau aveti o recomandare pentru noi, o puteti face folosind optiunea Recomandare cu privire la site


Ne straduim sa solutionam in cel mai scurt timp posibil, problema semnalata.