www.mediator-bucuresti-mediere.ro este o platforma ce isi propune sa sustina activ procesul de mediere din Romania, printr-o informare corecta si completa a persoanelor aflate in conflict, cat si a celorlalte persoane interesate de acest domeniu.

Platforma este un instrument ce reuneste profesioniti din domeniul medierii, din Bucuresti.

Partajul succesoral prin mediere

Medierea este folosita deoarece exista situatii in care lipsa de comunicare este o reala problema. In partajul succesorial, cele mai multe cazuri implica partajul in cadrul unor rude, , medierea nu doar ajuta la facilitarea comunicarii pe termen scurt, ci poate fi un real folos pe termen lung pentru a incheia neintelegerile dintre rude sau persoane participante la mediere.
Medierea dispune de anumite avantaje, cealalta solutie in cazul neintelegerii fiind reprezentata de calea judecatoreasca, unde rudele trebuie sa isi expuna anumite amanunte in fata instantei judecatoresti, lucru de care medierea ii scuteste pe acestia.
Acordul de mediere este semnat odata ce partile ajung la un acord comun, acesta necesita a fi autentificat la notar si trebuie incuviinta la instanta de judecata.
Mediatorul reuseste sa realizeze ceea ce, persoanele in disputa singure nu sunt dornice sa faca. Sa gaseasca solutii potrivite pentru ambele parti, fara a fi nevoie de implicarea instantei de judecata si implicatiile pe care le are acest lucru, cea mai importanta fiind importanta emotionala, aceea ca oamenii nu sunt nevoiti sa isi expuna probleme persoanale, familiare in fata mai multor oameni, dar exista si alte avantaje reprezentate de durata de timp necesara unei medieri, care este mult mai mica fata de cea necesara unui proces in instanta de judecata si nu in ultimul rand avantajul pe care il ofera medierea in privinta costurilor reduse fata de cele necesare unui proces in instanta.

Mediatori recomandați

în funcție de domeniul de expertiză

mediator
Mediator recomandat
mediator
Mediator recomandat
mediator  Bara Elena
Mediator recomandat
FORMULAR DE CONTACT
*
*
*
*
*

Penru o solutionare cat mai rapida a problemei dumneavoastra, va rugam sa alegeti cu atentie subiectul mesajului

Daca sunteti in cautarea unui mediator alageti Caut un mediator. Spuneti-ne problema cu care va confruntati, iar noi va vom recomanda unul dintre specialistii nostri parteneri.

Alegeti Reclama un mediator atunci cand ati avut o experienta neplacuta cu un mediator pe care l-ati contactat prin platforma noastra. Solutionarea reclamatiei poate duce la stergerea acestuia de pe aceasta platforma.

Daca doriti sa actualizati datele de contact sau profilul de mediator, alegeti Actualizeaza date mediator

Daca ati depistat o problema pe site sau aveti o recomandare pentru noi, o puteti face folosind optiunea Recomandare cu privire la site


Ne straduim sa solutionam in cel mai scurt timp posibil, problema semnalata.