www.mediator-bucuresti-mediere.ro este o platforma ce isi propune sa sustina activ procesul de mediere din Romania, printr-o informare corecta si completa a persoanelor aflate in conflict, cat si a celorlalte persoane interesate de acest domeniu.

Platforma este un instrument ce reuneste profesioniti din domeniul medierii, din Bucuresti.

Sedinta de mediere presupune confidentialitate

Mediatorul va stabili impreuna cu partile locul, ora, ziua destinate discutiilor. Se va explica faptul ca partile pot dispune in cadrul medierii si de un avocat, un jurist sau alti consultanti, sau dupa caz alte persoane, cum ar fi familia, cunostinte, desi acestea pot fi consultate, implicarea directa in identificarea problemelor, in negociere si in luarea unei decizii, pot apartine doar partilor. Locul unde are loc medierea este necesar a conferi sentimentul de confidentialitate si de securitate pentru ambele parti participante la mediere.
Sedinta de mediere presupune ca partile sa se afle in aceeasi incapere, desi, daca este considerata necesara o sedinta separata cu mediatorul, un timp poate fi alocat de mediator in vederea indeplinirii acestei nevoi.
Medierea poate fi organizata in cadrul unei sedinte, dar atunci cand este nevoie, se poate aloca mai mult timp pentru a se rezolva problemele, in functie de complexitatea cazului la care se face referire.
Mediatorul preia responsabilitatea pentru desfasurarea sedintelor de mediere, care sunt necesare a fi desfasurate intr-un mediu ce confera sentimentul de siguranta si nevoie de confidentialitate a partilor.
Mediatorul este cel care faciliteaza comunicarea intre cele doua parti, dar acesta are dreptul de a se implica in masura in care nu ofera solutii de rezolvare a cazului, neavand dreptul de a se implica direct in problema.
Momentul in care se ajunge la o intelegere este marcat si de un acord care trebuie sa fie semnat de ambele parti si unde sunt trecuti termenii intelegerii, pe care ambele parti sunt nevoite sa le accepte odata ce au semnat.
Desi, scopul medierii este sa se ajunga la un acord, acest lucru nu este obligatoriu, in caz contrar se poate sa se supuna acordul de mediere autentificarii notariale sau incuviintarii instantei pentru obtinerea unei hotarari de expedient.

Mediatori recomandați

în funcție de domeniul de expertiză

mediator
Mediator recomandat
mediator
Mediator recomandat
mediator  Bara Elena
Mediator recomandat
FORMULAR DE CONTACT
*
*
*
*
*

Penru o solutionare cat mai rapida a problemei dumneavoastra, va rugam sa alegeti cu atentie subiectul mesajului

Daca sunteti in cautarea unui mediator alageti Caut un mediator. Spuneti-ne problema cu care va confruntati, iar noi va vom recomanda unul dintre specialistii nostri parteneri.

Alegeti Reclama un mediator atunci cand ati avut o experienta neplacuta cu un mediator pe care l-ati contactat prin platforma noastra. Solutionarea reclamatiei poate duce la stergerea acestuia de pe aceasta platforma.

Daca doriti sa actualizati datele de contact sau profilul de mediator, alegeti Actualizeaza date mediator

Daca ati depistat o problema pe site sau aveti o recomandare pentru noi, o puteti face folosind optiunea Recomandare cu privire la site


Ne straduim sa solutionam in cel mai scurt timp posibil, problema semnalata.